Visio & missio

Fresh Servant är ett innovativt och snabbt växande företag inom livsmedelsindustrin. Vi är marknadsledare inom konsumentförpackade sallader. Vi har verksamhetspunkter i Pedersöre, Korsholm och Lappo. Företaget har över 400 anställda.

Vår vision är att nu och i framtiden vara kundens första val inom frukt- och grönsaksbaserade lösningar och matkoncept i Finland och dess närområden. Vår mission och våra värden leder oss mot detta värdefulla mål!

Mission; Alltid Något Nytt – Alltid Något Gott

Kunden kan alltid förvänta sig något speciellt från oss. Något nytt, något gott, något som överraskar…något som får kunden att utbrista: “Wow, det här är ju toppen!”.

Fresh Servant har växt i snabb takt och därför har vi lärt oss att finslipa idéer i farten. Hos oss är en snabb och handlingskraftig produktutveckling, marknadsföring och kundbetjäning inbyggd i väggarna. Tillväxten har skett med hjälp av konsumenternas smaklökar: när smaken och färskheten avgör, vinner Fresh. Vi vill ge “något gott” till våra kunder, men också till vår personal, våra samarbetspartners och i sista hand hela det finländska samhället. Välmående känner inga gränser.