Visio & missio

Fresh Servant Oy Ab on innovatiivinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1995, mutta toiminta sai alkunsa jo vuonna 1971. Meillä on toimipisteet Pietarsaareen kupeessa Edsevössä, Seinäjoella sekä Lapualla. Työllistämme noin 500 henkilöä.

Visiomme on olla Asiakkaidemme luotettava 1. valinta tarjoomassa, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin – Suomessa ja sen lähialueilla. Tätä arvokasta tavoitettamme kohden meitä ohjaa missiomme ja arvomme! 

Missiomme; Aina Jotain Uutta – Aina Jotain Hyvää

Asiakkaalla on aina lupa odottaa jotain erityistä meiltä. Jotain uutta, jotain hyvää, jotain yllättävää… jotain sellaista, josta asiakas sanoo: ”Vau, tämäpä on huippua!”

Olemme kasvaneet vauhdilla ja siksi olemme oppineet ideoimaan lennossa.  Nopea ja vahva tuotekehitys, markkinointi ja asiakaspalvelu ovat meillä sisäänrakennettuna. Kasvu on tapahtunut kuluttajan makunystyröiden suosiollisella avustuksella: kun maku ja tuoreus ratkaisevat, Fresh on vahvoilla. Haluamme tuoda ”jotain hyvää” asiakkaiden lisäksi myös henkilöstöllemme, sidosryhmillemme ja viime kädessä koko suomalaiselle yhteiskunnalle. Hyvinvointi ei tunne rajoja.