Talven 2017 Hetki-salaatti uutuudet testissä

Helmikuu toi mukanaan jälleen uusia jäseniä Hetkisalaatti-perheeseen. ”on the go”-salaatit matkasivat jääkiekkoilijoille (ja aivan vaihtokoppiin asti!). Mitä ”Jäketiimi” salaateista kommentoikaan? Mainittakoon myös, että pojat maistelivat rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kaikkia uutuuksia.

Treenit ovat ohi, joten olkaa hyvät. 🙂
tonnikala-farfalle

Jens: Tonnikala-Farfalle – ”Tosi hyvää. Tonnikala on paras! Maistoin kaikkia salaateja”

kana-risoni

Emil: Kana-Risoni – ”No täytyy sanoa, että Kana-Risoni on hyvää, mutta hieman hapanta.”
harkis-papumix

Fredrik: Härkis-Papumix – ”No kyllä tämä on ihan ok.” Huomioitakoon, että Fredrik ei ole vegaani, joten tämä oli lihansyöjältä kelpo kommentti! 🙂

Pitemmittä puheitta… kaikkien mielestä tonnikala oli paras ”on the go”-uutuus ja sopiva treenien jälkeen.

LounasHetki Kinkku-Pasta- ja Falafelsalaatti pääsivät hellempään käsittelyyn. ”Opiskelijatrio-tiimi” nauttivat salaatit lounastauolla.
kinkku-pastasalaatti

Emelie: Kinkku-Pasta – ”Salaatti pastalla ja kinkulla on ruokaisa.  Helppo eväs ottaa mukaan.  Kinkku  sopii tähän hyvin, vaikka en yleensä suosi kinkkua ruoassa. Tuntuu runsaammalta kuin muut Hetki-salaatit. Kevyt lounas!”

kinkku-pastasalaatti

Erika: Kinkku-Pasta – ”Salaatti on ruokaisa. Tosi hyvää ja maukasta, vaikka ei ole montaa ainesosaa. Ai paprika… no se ei henkilökohtaisesti kuulu suosikkeihini. 🙂 Sopii hyvin lounaaksi.”

 
falafelsalaatti

Marie: Falafel – ”Pidän salaatin mausteisuudesta ja siinä on sopivasti kastiketta. Herkullista falafelpullien kanssa, jotka eivät ole liian kuivia, mitä ne aika usein ovat. Nämä salaatit sopivat hyvin, kun on kiirettä. Sopivasti täyttävä salaatti. Todella mukavaa, että tässä on vain kasviksia.”
Todettakoon siis, että vain kokeilemalla löydät oman suosikkisi 🙂