Whistleblowing-ilmoituskanava First Whistle

Freshillä toimimme eettisten ohjeidemme mukaisesti (Code of Conduct), jotka perustuvat meidän arvioihimme, missioomme ja kuvaavat millaisella toiminnalla haluamme saavuttaa visiomme.

Toivomme, että epäkohdat tulevat esiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja kannustammekin työntekijöitämme ottamaan huolenaiheet väärinkäytöksistä ja epäilyt eettisten ohjeiden vastaisesta toiminnasta puheeksi oman esihenkilön tai osaston esihenkilön kanssa mahdollisimman pian. Työntekijänä voit aina olla yhteydessä myös esimerkiksi HR tai Business Navigation osastoon.

Mikäli asian puheeksiottaminen tuntuu liian vaikealta, voi asiasta ja epäilystä ilmoittaa myös meidän First Whistle kanavan kautta. First Whistle – ilmoituskanavalle Ilmoituksen voi tehdä myös nimettömänä, mutta suosittelemme ensisijaisesti, että ilmoitat epäilemistäsi rikkomuksista avoimesti omalla nimelläsi ja yhteystiedoillasi. Kaikki ilmoitukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Tässä linkki meidän First Whistle kanavaan:

https://www.firstwhistle.fi/fresh##

Ilmoituskanavan palveluntarjoajan ohjeet ilmoituksen tekemiseen: https://www.juuriharja.fi/whistleblowing-ilmoittajalle-faq

Tässä lisäksi Oikeuskanslerin viraston ilmoituskanavasta tietoa

https://oikeuskansleri.fi/miten-ilmoitus-tehdaan
https://turvaviesti.gov.fi/ilmoituskanava-rapporteringskanal