Fresh Foodservice – 

asiakastasi varten

Fresh Foodservice vapauttaa sinut keskittymään siihen minkä osaat parhaiten, tuottamaan elämyksiä asiakkaallesi.

Avullamme taiot omalla asiantuntemuksellasi viimeisen silauksen, jotka saavat asiakkaan palaamaan aina uudestaan.

Kuluttajatrendit osoittavat kuluttajien haluavan entistä useammin tuoreita kasviksia lautaselleen. Tuoreet ja runsaat kasvikset saavat olon tuntumaan hyvältä. 

Kuluttajien arvostaessa  yhä enemmän kasvispitoisia elämyksiä, heille kannattaa rakentaa entistä kiinnostavampia kokonaisuuksia kasvisten ympärille. 

Fresh Servant hallitsee kasvikset ja niiden tuoreuden. Freshillä on vuosikymmenten ammattitaito ja rakkaus tuoreita raaka-aineita kohtaan. Meidän avulla voit ylittää asiakkaasi odotukset ja saat heidät palaamaan yhä uudestaan. 

Valmiit ratkaisut vapauttavat resursseja asiakkaan palvelemiseen

Fresh Foodservice auttaa sinua vitriinin kokonaisratkaisuissa, salaattibaarin rakentamisessa ja tuotteistuksessa sekä isompien tilaisuuksien salaattiratkaisuissa. Mikäli vastaat hotellin, ravintolan, kahvilan tai cateringyrityksen helpoista ja nopeista ratkaisuista tai haluat kehittää näitä, ota heti yhteyttä meihin. Autamme suunnittelussa ja koulutamme tarvittaessa henkilökuntaasi.

Tuoteluetteloomme:
Fresh Foodservicetuotteet

Hetki-tuotteet Kevät 2023

Hetki-tuotteet Kesä 2023

SalaattiMestari-tuotteet Kevät 2023

SalaattiMestari-tuotteet Kesä 2023

Asiantuntijamme avulla laajennat tuotevalikoimaa juuri sinun tarpeisiisi sopivasti. 

Maija Paattakaisella on vuosikymmenten kokemus Foodservice-palveluista ja kasvisten sekä tuoreiden raaka-aineiden monipuolisesta hyödyntämisestä.

Ota yhteyttä: 

Asiakkuuspäällikkö, Maija Paattakainen

maija.paattakainen@fresh.fi

044 321 5066