Fresh Foodservice – 

asiakastasi varten

Fresh Foodservice vapauttaa sinut keskittymään siihen minkä osaat parhaiten, tuottamaan elämyksiä asiakkaallesi.

Avullamme taiot omalla asiantuntemuksellasi viimeisen silauksen, jotka saavat asiakkaan palaamaan aina uudestaan.

Fresh Foodservice vapauttaa sinut keskittymään siihen, minkä osaat parhaiten – luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaillesi. Meidän avullamme voit viimeistellä omalla asiantuntemuksellasi ne pienet yksityiskohdat, jotka saavat asiakkaasi palaamaan aina uudestaan.

Kuluttajatrendit kertovat selkeästi: Tuoreet kasvikset ovat haluttuja. Niiden runsaus ja tuoreus tekevät ateriasta nautinnon, joka tuntuu hyvältä sekä suussa että mielessä.

Kasvava kiinnostus kasvisruokaa kohtaan luo mahdollisuuden luoda entistäkin houkuttelevampia kasvispitoisia kokemuksia. Fresh Foodservice ymmärtää kasvisten maailman ja niiden tuoreuden merkityksen. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja intohimo tuoreiden raaka-aineiden laadusta.

Kun haluat ylittää asiakkaidesi odotukset, kun haluat heidän palaavan yhä uudestaan, me olemme täällä sinua varten.

Valmiit ratkaisut vapauttavat resursseja asiakkaan palvelemiseen

Fresh Foodservice tarjoaa valmiit ratkaisut, jotka vapauttavat resurssejasi ja auttavat sinua keskittymään asiakaspalveluun:

  • Vitriinin Kokonaisratkaisut: Autamme luomaan näyttäviä ja houkuttelevia vitriiniratkaisuja, jotka houkuttelevat asiakkaita valitsemaan tuoreet herkut.
  • Salaattibaarin Rakentaminen ja Tuotteistaminen: Kasvata salaattibaarisi vetovoimaa ja tarjoa monipuolisia vaihtoehtoja terveellisestä nautinnosta kiinnostuneille asiakkaille.
  • Isompien Tilaisuuksien Salaattiratkaisut: Olipa kyseessä sitten tilaisuus tai tapahtuma, autamme sinua luomaan herkullisia salaattivaihtoehtoja, jotka jättävät osallistujille unohtumattoman maun.

Oletko hotellin, ravintolan, kahvilan tai cateringyrityksen omistaja? Etsitkö helppoja ja nopeita ratkaisuja tai haluatko kehittää olemassa olevaa tarjontaasi? Ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme kanssasi, ja tarvittaessa koulutamme henkilökuntaasi. Fresh Foodservice on kumppanisi onnistuneiden elämysten luomisessa.

Tuoteluetteloomme:

Fresh Foodservicetuotteet kesä 2024

Fresh Foodservicetuotteet talvi 2024  

Kaikki esitteemme osoitteesta issuu.com/freshservant

Asiantuntijamme avulla laajennat tuotevalikoimaa juuri sinun tarpeisiisi sopivasti. 

Maija Paattakaisella on vuosikymmenten kokemus Foodservice-palveluista ja kasvisten sekä tuoreiden raaka-aineiden monipuolisesta hyödyntämisestä.

Ota yhteyttä: 

Asiakkuuspäällikkö, Maija Paattakainen

maija.paattakainen@fresh.fi

044 321 5066