Hetki- uutuudet kesä 2017

Hetki-perhe kasvaa ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kesäkauden 2017 uutuudet.
Uudet grillattavat paprikat ja salaatit tuovat raikkaan ja herkullisen lisän kesäpöytään. Olemme laajentaneet myös lounas-hetki valikoimaamme uusilla ja herkullisilla mauilla.

Grillipaprika tuorejuustotäytteellä 200g

Grillipaprika tuorejuustotäytteellä

Keltaiset paprikan puolikkaat tuorejuustolla täytettynä. Tuorejuusto on maustettu ruohosipulilla, tomaatilla ja kesäkurpitsalla. Paprikat voit kruunata mukana tulevilla juustomuruilla.

Grillipaprika chili 200g

Grillipaprika chili

Punaiset paprikan puolikkaat sisältävät ihanan kasvis-chilitäytteen. Kesäkurpitsan ja tomaatin lisäksi täyte sisältää tulista chilipaprikahilloa. Paprikat voit kruunata mukana tulevilla juustomuruilla.
Paprikoiden mukana tulee grillinkestävä alumiinivuoka, se helpottaa kokkausta ja tiskivuorta.

Grillattava salaatti 130g

Fresh Grillsalaatti

Pakkauksessa on 2 kpl pestyjä baby gem-sydänsalaatinpuolikkaita erillisellä sitruunavinegrettekastike-pussilla.

Grillattava salaatti caesar 190g

Fresh Grillsalaatti Caesar

Pakkauksessa on 2 kpl pestyjä baby gem-sydänsalaatinpuolikkaita. Pakkauksesta löytyy erillisistä pusseista krutonkeja, caesarkastiketta ja juustolastuja.
Käytä baby gem-sydänsalaatinpuolikkaita grillissä niin että ne saavat kauniin pinnan, lisää päälle kastike ja salaatit ovat valmiita nautittavaksi. Uusi raikas lisä kesäpöytään.

Kinkkuwrapsalaatti 225g

LounasHetki kinkkuwrap

Pieni lounas tai ruokaisa välipala, jossa yhdistyy salaatti ja wrap. Annokseen kuuluu neljä maukasta kinkkuwrap-suupalaa, salaattipohja sekä kurkkua. Salaatissa on Thousand Island-kastike.

Kalkkunawrapsalaatti 225g

Lounashetki kalkkunawrap salaatti

Pieni lounas tai ruokaisa välipala, jossa yhdistyy salaatti ja wrap. Annokseen kuuluu neljä maukasta kalkkunawrap-suupalaa, salaattipohja sekä kurkkua. Salaatissa on White balsamico-kastike.

Jokirapusalaatti 225g – kausituote

kausituote

Herkullinen kesäinen salaatti, jossa on sitruunaista perunasalaattia, maukkaita jokirapuja sekä keltaisia ja punaisia miniluumutomaatteja raikkaan salaattipohjan päällä. Salaattipohjassa on romano- ja jäävuorisalaatti.

Vuohenjuustosalaatti 230g

LounasHetki vuohenjuustosalaatti

Klassinen herkuttelusalaatti, jossa on salaattipohjan päällä vuohenjuusto, viinirypäleitä ja kirsikkatomaatteja. Salaattipohjaan kuuluu jäävuori-, jää- ja friseesalattia sekä rucolaa. Salaatissa on White balsamico-kastike.

Mozzarella 850g

Perhesalaatti Mozzarella

Klassinen italialainen salaatti. Salaatissa on jäävuori-friseesalaattipohjan päällä mm. mozzarellahelmiä, aurinkokuivattuja tomaatteja ja rucolaa. Kastikkeena salaatissa on maukas Basilika-vinegrettekastike.
Uutuus tuotteemme löytyvät jo kauppojen kylmätiskeiltä, testaa sinäkin kesän suosikkituotteita 🙂