Fresh työnantajana

Haluaisitko työskennellä Suomen moderneimmassa tuoretehtaassa

Fresh Servant Oy on yritys, joka tunnetaan Hetki brändillä valmistetuista valmiista salaateista sekä vihannes- ja hedelmäkomponenteista. SalaattiMestari – konsepti tarjoaa valmiin salaattibaari konseptin kauppoihin, josta kuluttajat voivat poimia omaan salaattiinsa komponentit omien mieltymystensä mukaan. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Pedersöressä, Lapualla ja Seinäjoella.

Yrityksessä työskentelee elintarvikealan ammattilaisia erilaisissa tuotannon, tuotekehityksen ja laadun tehtävissä. Logistiikasta ja tekniikasta löytyy paljon erilaisia ja mielenkiintoisia tehtäviä varastosta, trukeista, koneista ja laitteista kiinnostuneille ihmisille. Digitalisaatio ja automaatio ovat nyt isossa roolissa yrityksen toiminnassa ja näihin tehtäviin olemme tarvinneet paljon uusia henkilöitä. Vahvan brändin, valikoiman ja asiakastyön kehittäminen vaatii myynti- ja markkinointiosaamista.

Fresh Servantilla on yli 550 työntekijää
3 paikkakunnalla

Kun vuonna 2010 lanseerasimme 80 ihmisen voimin Hetki brändin ja lähdimme rakentamaan Suomeen valtakunnallista tuoresalaatti valikoimaa, yhtenä tavoitteena meillä oli luoda 100 uutta työpaikkaa. Tällä hetkellä palkkalistoillamme on yli 550 työntekijää. Yrityksessä työskentelee henkilöitä lähes 40:stä eri maasta, joten Suomen, Ruotsin ja Englannin kielen käyttö on päivittäistä.

Uratarinat
Fresh on Suomen modernein salaattitehdas, jonka kasvu on huikeaa. Meillä ihmiset saavat asiat tapahtumaan ja oppiminen on taattu. Lue mitä freshiläiset kertovat urapoluistaan ja työstään meillä.
Arvomme

Arvomme ohjaavat tekemistämme. Niitä ovat hyvinvointi ja terveellisyys, vastuullisuus, innostava ilmapiiri ja yhdessä onnistuminen.

Siqni-työyhteisökyselyssä freshiläiset kertoivat, mitkä asiat ovat heille merkityksellisiä töissä ja miten ne toteutuvat meillä. Näitä asioita freshiläiset arvostavat meillä: