Aina jotain uutta -mistä ideat Hetki -uutuustuotteisiin tulevat?

Miltäköhän maistuisi kaurainen tuorepuuro, joka on maustettu mangoilla ja mustikoilla? Jos tekisi ruokaisan salaatin, jossa olisi ainakin viinilehtikääryleitä, niin mitä muuta siinä pitäisi olla? Miten tähän reseptiin saataisiin vielä jotakin uutta?

Tällaisia kysymyksiä on luultavasti pyörinyt tuotekehitystiimin mielessä, kun he ovat suunnitelleet Freshin uutuustuotteita. Mikä sitten on vaikuttanut siihen, mitkä ajatukset ovat päässeet ideoista toteutukseen.

Vähemmän sokeria

Freshin markkinointipäällikkö Arja Sarre kertoo, että tuoteuutuuksia mietittäessä halutaan huomioida hyvinvointi sekä vastuullisuus. Esimerkiksi jopa 80 % ihmisistä ainakin pyrkii ottamaan terveellisyysnäkökohdat huomioon tehdessään ruokaostoksiaan.

Suomalaiset syövät mielellään erilaisia välipaloja, mutta aika usein välipalatuotteet ovat varsin sokeripitoisia. Terveellisemmän välipalan tarpeeseen Freshillä kehitettiin kolme erilaista tuorepuuroa. Kaurapohjaisten tuotteiden makeus tulee suoraan hedelmistä, eikä niihin ole lisätty lainkaan sokeria. Lisäksi puuroissa käytetyt kaura ja jugurtti ovat kotimaista tuotantoa.

– Terveellisyyden ja hyvinvoinnin lisäksi tuotekehitystämme ohjaa voimakkaasti myös helppous. Arki on monelle kiireistä ja haasteellista, siksi haluamme tarjota arkea helpottavia ratkaisuja, Arja toteaa.

Asiakkaiden näkemystä arvostetaan

Uutuuksia suunnittelee ja kehittää Freshillä tiimi, johon kuuluu henkilöitä paitsi tuotekehityksestä niin myös tuotannosta ja myynnistä. Asiakkaan näkemys on kehittämistyössä myös tärkeänä lähtökohtana.

Asiakkaiden toiveisiin on vastattu Hetki Premium -salaatilla, joiden salattipohjissa käytetään eri laatuja entistä monipuolisemmin. Esimerkiksi rucola, babypinaatti ja punasalaatti tekevät salaattipohjien mausta entistä mielenkiintoisemman. Muutenkin uusien Premium -salaattien raaka-aineissa on määrän sijasta panostettu laatuun. Esimerkiksi marinoidut paprikat, ilmakuivattu kinkku, viininlehtikääryleet, kotimainen kanan rintafile sekä vuohenjuusto vievät uudet Premium -salaatit aivan uudelle, ylelliselle tasolle.

Asiakkaita on kuunneltu myös uusia LounasHetki -salaatteja suunniteltaessa. Mausteisia aasialaisia uutuusmakuja on tuotu LounasHetki -salaattien valikoimiin.

Tällä hetkellä tuotekehitystiimi on jo suunnittelemassa tulevia uutuustuotteita. Aika näyttää, mitä uutta seuraavaksi pääsee maistamaan. Kauan ei varmaankaan tarvitse odotella, sillä ajatus ”Aina jotain uutta” löytyy jokaisen tuotekehitystiimiläisen sydämestä.

Kevään 2018 uutuustuotteet

 

Hetki Premium -salaatit

 

Espanjalaiseen tapassalaattiin (220g) espanjalaista makumaailmaa tuo kylmäsavustettu kinkku, marinoidut oliivit, paahdetut paprikat sekä luumutomaatit. Salaattipohjassa on jääsalaattia, babypinaattia, rucolaa ja punasalaattia. Kastikkeena välimerellinen Extra virgin oliiviöljyvinegrettekastike.

 

 

 

 

 

Kreikkalainen salaatti (265g) vie sinut Kreikkaan hetkessä. Nauti aitoa marinoitua fetaa, viinilehtikääryleitä, paahdettua paprikaa, Kalamata oliiveja sekä marinoitua punasipulia. Salaattisekoituksessa on jäävuori-, puna- ja jääsalaattia sekä rucolaa. Kastikkeena välimerellinen Extra virgin oliiviöljyvinegrettekastike.

 

 

 

 

 

Kanan rintafileesalaatti (265g) on hedelmäinen salaatti, jossa ruokaisuutta tuo kotimainen kanan rintafileeviipale sekä täyteläinen vuohenjuusto. Tuore ananas ja viinirypäle sekä rusina-saksanpähkinäsekoitus erillisessä pussissa tuovat salaattiin makeutta ja makua. Kaiken kruunaa Makea sinappikastike.

 

 

 

Tuorepuurot

 

Tuorepuuro Mustikka-Mango (180g). Kaurapohjainen tuorepuuro saa makunsa mustikkasoseesta, joka on 100 % mustikkaa (lisäaineeton, säilöntäaineeton). Makuparina mustikan kanssa hyvin sopivat mangopalat.

 

 

 

Tuorepuuro Hedelmäinen (180g). Kaurainen tuorepuuro saa makunsa mangososeesta ja kookoshiutaleista. Tuoreet ananaspalat kruunaavat hedelmäisen kokonaisuuden.

 

 

 

 

Tuorepuuro Kaneli-omena (180g). Kaneli-omena on perinteinen makupari. Tässä tuorepuurossa kanelilla maustettu kaurainen tuorepuuro täydentyy tuoreilla omenakuutioilla.

 

 

 

LounasHetki -uutuudet

 

Kana-wasabisalaatissa (250g) maistuvat japanilaisen keittiön raaka-aineet ja maut; sushiriisi ja pikkelöity retiisi. Ruokaisuutta tuovat broilerikuutiot ja tuoreutta salaattipohja. Kastikkeena tässä salaatissa on uusi japanilaishenkinen Wasabimajoneesi-kastike.

 

 

 

 

Tandoorikanasalaatti (250g) tarjoaa Intialaista makumaailmaa tandoorimaustetulla broilerilla, riisillä sekä maissilla. Makua salaattiin antaa myös uusi Makea sinappikastike.