Syksyn Hetki -uutuudet testissä

Hetki -uutuudet pääsivät testiryhmämme käsiin. Opiskelija-trio Madelene, Sara ja Anna testasivat uutuuksista Meksikolaista kanaa, Härkis Tex-Mexiä sekä Liha-Cheddar Wrap salaattia.
Tässä tyttöjen kommentit Lounashetki salaateista.

Madelene Sandkulla
Kinkku-Cheddar Wrap salaatti

”Kinkku-Chedar Wrap oli hyvää. Tuli mieleen, että Wrappien sisälle voisi kokeilla myös jotain kastiketta tai yrttivoita. Olisin Kaivannut salaattiin enemmän kasvisia, esim. tomaattia, maissia tai vastaavaa. Kokonaisuudessaan kuitenkin oikein hyvä salaatti!”

 

 

 

 

 

Sara Forsberg
Härkis® Tex-Mex

”Söin Härkis® Tex-Mex salaatin ensimmäistä kertaa. Se oli mielestäni super hyvää! Ananassalsa sekä kastike olivat aika tulisia, mutta pidin siitä. Vegaanille tosi hyvä vaihtoehto! Päätin lämmittää pavut ja Härkiksen. Tulin salaatista täyteen ja tämä oli oikein hyvä lounas stressisen tenttiviikon aikana. Minusta tämä pitää nälän hyvin kurissa. 😊 ”

 

 

 

Anna Pajunen
Meksikolainen kana

”Pidin salaatissa olevasta ananassalsasta. Se sopi hyvin kastikkeeksi, mikäli ei pidä meksikolaisesta kastikkeesta. Olisin kaivannut salaattiin kirsikkatomaatteja. Testasin salaattiin Härkis® Tex-Mexin mukana tulevaa Chipotle-kastiketta ja se sopi mielestäni Meksikolaiseen kanasalaattiin todella hyvin. Limen mehu antoi salaattiin extra makua.”

 

 

 

 

 

Fresh kiittää testiryhmää sekä toivottaa raikasta ja värikästä syksyä! 🙂