Osallistu ja voita!

Kuvaa kattaus tai paikka missä perheesi tai kaveriporukkasi viettää lämmitettävien Lounashetkien parissa. Ole luova tai ota aivan luonnollinen tilannekuva. Olisi upeaa, jos saisit vangittua kuvaasi juuri sillä hetkellä vallitsevan tunnelman. Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva Instagramiin hashtagillä #lämmitettävähetki ja tägäämällä @lounashetki tai Facebookiin kilpailupostauksen alle.
Freshin raati valitsee kilpailukuvien joukosta 5 parasta kuvaa, jotka julkaistaan Fb:ssa.  Näiden finaaliin päässeiden kuvien välillä alkaa tiukka vääntö ja eniten tykkäyksiä saanut kuva voittakoon!
Tykkääjienkään ei tarvitse jäädä nuolemaan näppejään, vaan hekin ovat mukana omassa voittoarvonnassaan. Eli pysykää skarppina seuraavat viikot ja seuratkaa kilpailun etenemistä Fb-sivulta!

Kuvakilpailun voittaja saa 2 vrk Holiday Club -kylpyläloman ja finaalikuvien tykkääjien kesken arvotaan 1 vrk kylpyläloma. Molempiin lahjakortteihin sisältyy majoitus perhehuoneessa  (2 aik. + 2 lasta) tai kahdessa kahden hengen huoneissa sekä aamiaiset ja kylpyän vapaa käyttö. Lahjakortti on voimassa myöntämispäivästä 1 vuoden seuraavissa Holiday Club -kylpylähotelleissa vapaan kapasiteetin puitteissa: Caribia, Saimaa, Tampereen Kypylä, Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä ja Salla.

Katso HolidayClubin sivut tästä

holidayclub

 

 

Tarkemmat kilpailuohjeet ja –säännöt löydät tästä alta.

Järjestäjä
Fresh Servant Oy Ab
Marjasaarentie 12
68870 Edsevö

Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua jukaisemalla kilpailukuvan hashtagilla #lämmitettävähetki ja merkillä @lounashetki joko Instagramissa tai Facebookissa. Freshin raati valitsee viisi parasta kuvaa, jotka julkaistaan Facebookissa viikon 43 aikana.
Näiden viiden kuvan kesken järjestetään kilpailu sekä tykkääjien kesken arvonta Facebookissa. Osallistumalla kilpailuun, osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien Freshin työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyiden kanssa.

Kilpailuaika
Kilpailukuvien lähettämiseen osallistuminen alkaa 7.10.2016 ja päättyy 27.10.2016. Freshin raati valitsee viisi parasta kuvaa viikon 43 aikana, jolloin kuvat myös julkaistaan Facebookissa.
Kilpailu viiden valitun kuvan välillä alkaa 1.11 2016 ja loppuu 14.11 2016. Marraskuussa 2016 suoritetaan myös arvonta tykkääjien kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Voittajien nimet julkaistaan myös facebookissa ja instagramissa.

Palkinnot
Kuvakilpailun voittaja saa 2 vrk Holiday Club -kylpyläloman ja finaalikuvien tykkääjien kesken arvotaan 1 vrk kylpyläloma. Molempiin lahjakortteihin sisältyy majoitus perhehuoneessa  (2 aik. + 2 lasta) tai kahdessa kahden hengen huoneissa sekä aamiaiset ja kylpyän vapaa käyttö. Lahjakortti on voimassa myöntämispäivästä 1 vuoden seuraavissa Holiday Club -kylpylähotelleissa vapaan kapasiteetin puitteissa: Caribia, Saimaa, Tampereen Kypylä, Katinkulta, Kuusamon Tropiikki, Saariselkä ja Salla. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Henkilötiedot, säännöt ja järjestäjän vastuu
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja käytetään ainoastaan arvontaan sekä mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen.
Voittajien nimet voidaan myös julkistaa Järjestäjän Facebook-tilillä ja muissa Järjestäjän sosiaalisen median kanavissa.
Kaikkien kilpailuun osallistuvien kilpailukuvia voidaan käyttää Järjestäjän kaikissa sosiaalisen median kanavissa.
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti, osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat antavat tietonsa Järjestäjän hallinnoiman kilpailun käyttöön, eivät Facebookin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot.
Jos Osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Fresh Servantilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.