Mitä nämä lämmitettävät ovat?

Joko näpit jäätyy?! Onneksi Fresh on tuonut kauppoihin lämmitettävät Lounashetki-salaatit.
Hetki-bloggaaja on haastatellut tuotekehitystiimiä uusista lämmitettävistä salaateista. Näin he vastasiavat:

Mitkä Hetki-salaattirasioiden osat kestävät mikrolämmityksen?
Kun avaat salaattirasian, sen sisällä on irtonainen välipohja, jota kutsutaan insertiksi. Kaikkien LounasHetki-salaattien insertit kestävät mikrolämmityksen. Huom, ei koko rasia. Olemme lisänneet lämmitysohjeen niiden tuotteiden etikettiin, jotka mielestämme vaativat sen.  Myös kaikkien muiden salaattien komponentit voi halutessaan lämmittää (esim. kana-tacosalaatin kanan ja jopa juuston, jos siitä tykkää vähän sulaneena).  Alla esimerkki LounasHetki Liha-tacosalaatin etiketissä olevasta lämmitysohjeesta:

Etiketin etupuoli:

etiketin-etupuoli

Tarkempi lämmitysohje etiketin takana:

nainlammitat

Suosittelemme lämmittämään lisuketta 30 s, koska mikrot ovat eri ikäisiä ja eri tehoisia.

Mistä tämä idea syntyi, että tuoteryhmään tulisi lämmitettävät salaatit?
Lämmitettävän salaatin idea syntyi siitä, että varsinkin kylmänä vuodenaikana halutaan aterialla mielellään syödä jotain lämmintä.  Koska myös ravintoloissa myydään ”lämpimiä salaatteja” ja useat LounasHetki-salaatin komponentit soveltuvat hyvin lämmitettäväksi, päätimme ryhtyä kehittämään lämmintä salaattia.  Koska salaatit syödään usein jossain muualla kuin kotona, myös helppous ja vaivattomuus on tärkeää.  Tästä syystä salaatteihin kehitettiin mikrolämmityksen kestävä insertti, jolloin lämmitykseen ei tarvita muita astioita tms.

Onko komponentit pakko lämmittää?

Komponentteja ei ole tietenkään pakko lämmittää, mutta maku on huomattavasti parempi lämmitettynä. Eli vannoutuneet kylmien salaattien ystävät, tässä on tarjolla mahdollisuus nauttia myös tuttuja salaatteja pienellä twistillä.

Tässä kaikki komponentit, joita suosittelemme lämmitettäviksi, eli kana, soijasuikaleet, mustapavut, jauheliha, tortillalettu sekä pitaleipä ja kanakebab… ja tietysti juusto! Toivottavasti maistuu 🙂

komponentit