Kirsi Palosaari bodyfitness urheilija

Vastuullinen työ terveydenhoitajana, yleisurheilutausta, 5 lasta kotona, PT-työ sivutyönä ja treenaaminen luonnollisena osana elämää. Tässä Kirsi Palosaari lyhyesti esiteltynä, energinen ruskettunut nainen Kokkolasta, joka näyttää terveyden esikuvalta, eikä koskaan hermoile uusien tilanteiden edessä. Ei edes lavalle menoa korkokengissä EM-kisoissa Espanjassa pukeutuneena vain kimaltaviin bikiineihin ensimmäisissä fitnes-kisoissaan ikinä. –Sain valtavan adrenaliinipiikin ja kilpaileminen oli niin mahtavaa.
Kirsi oli hyvässä kunnossa jo ennen kuin hän päätti osallistua kisoihin. Tämän ansiosta hän selvisi vain 4 kuukauden valmistautumisella kilpailuun. –Harjoittelin 5 h päivässä, olin virkavapaalla saadakseni ”tämän onnistumaan” ja söin 6 Hetki-salaattia päivässä. –Hetki-salaatit ovat auttaneet aivan valtavasti. Teidän Hetki-salaattinne ovat niin älyttömän hyviä, Kirsi purskahtaa innokkaana. –Olen saanut vaihtelua valikoimasta ja syön ja pureskelen mieluummin oikeaa ruokaa kunnollisen määrän sen sijaan, että söisin proteiinipatukoita tai joisin pulverijuomia. Kirsi kasvattaa proteiinin määrää salaatissaan lisäämällä broileria, munaa tai tonnikalaa. Kirsi kertoo pudottaneensa kalorimäärää runsaasti viimeisinä viikkoina ennen kilpailua ja silloin hän söi Hetki-salaattia aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi, illalliseksi ja iltapalaksi. Näin hän sai kaikki kalorit vihanneksista ja proteiineista. Tietyistä salaateista hän joutui jättämään silloin pois pastan, koska dietin kalorienmäärä oli äärimmäisen alhainen. Nyt kilpailun jälkeen, kun on menossa harjoitusjakso, hän syö sekä pastaa että krutonkeja ja valitsee Hetki-salaatin lounaaksi ja päivälliseksi. Hetki-salaatit antavat hyvän perustan päivittäiselle ruokailulle runsailla vihanneksilla, hyvillä proteiineilla ja pienellä määrällä hiilihydraatteja. Seuraavat kisat, joihin Kirsi treenaa, ovat MM-kisat Dominikaaneissa joulukuussa.

Aamupäivän treenipassi on lopuillaan ja Kirsi ehtii syödä Hetki-salaatin ennen kuin kiiruhtaa takaisin töihin. –Tämä on sitä parasta, että voin seisoa ja syödä samalla ja haarukka löytyy myös tästä valmiista eväsrasiasta. Ja sitten tämä maistuu niin taivaallisen hyvältä, Kirsi nauraa. Fresh kiittää ja Kirsi myhäilee kiusoittelevasti Hetki-salaattinsa takaa muille kuntosalin asiakkaille.

Hetkisalaatit_Kirsi_1   Hetkisalaatit_Kirsi_4   Hetkisalaatit_Kirsi_5   Hetkisalaatit_Kirsi_2   Hetkisalaatit_Kirsi_6