Hetki-uutuudet talvi 2017

Uusia Hetki-salaatteja on putkahtanut helmikuun alussa sekä ”on the go”- tiimiin että LounasHetki- valikoimaan.

Näppäränkokoiset ”on the go” Hetki-salaatit sopivat niin välipaloiksi kuin pieniksi aterioiksi. Älä anna pienen koon hämätä, sillä salaatit ovat erinomaisia hiilihydraattien, proteiinien ja hyvien rasvojen lähteitä!

 

Härkis-Papumix 180 g

Härkispapumix
Vegaaninen ruokaisa salaattiannos trendikkäällä härkiksellä höystettynä! Salaatti sisältää Härkis-härkäpapuvalmisteen lisäksi proteiinipitoisia kikherneitä sekä soija- ja mustapapuja. Lisäksi salaatissa maistuu mm. maissi ja paprika. Hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy.

 

Kana-Risoni 185 g
Kana-Risoni salaatti

Raikas hedelmäinen kanasalaatti! Salaatissa on mm. jyväpastaa, marinoitua lehtikaalta ja mangoa. Proteiininlähteenä toimii broileri ja hyvien rasvojen lähteenä rypsiöljy.

 

Tonnikala-Farfalle 175 g

Tonnikala-Farfalle salaatti
Maukas kalavaihtoehto pastasalaatteihin! Salaatissa on mm. raikasta farfalle-sitruunapastaa, kesäkurpitsakuutioita, marinoitua punasipulia ja tilliä. Proteiininlähteinä toimivat tonnikala sekä soijapavut ja hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy.

LounasHetki-salaatit ovat Suomen suosituimpia salaattiaterioita! Valikoimastamme löytyy liha- kala- ja kasvisvaihtoehtoja sekä yksi täysin vegaaninen vaihtoehto. Toivotamme myös uudet tulokkaat tervetulleiksi!

 

Falafelsalaatti 250 g

Falafel salaatti
Aitoja Lähi-idän makuja sisältävä salaatti, ilman lihaa! Lämpimän mausteisessa salaatissa on salaattisekoituksen lisäksi maukkaita falafelpyöryköitä, harissalla maustettua helmicouscousia ja marinoitua punasipulia. Salaatin kruunaa raikas jogurttikastike.

 

Kinkku-Pastasalaatti 280 g

Kinkku-Pasta salaatti
Täyttävä ja konstailematon salaatti, jossa on salaattipohjan päällä fusillipastaa, kinkkua, kirsikkatomaatteja ja paprikaa. Salaatissa on maukas coleslawkastike.

Salaatit ovat pian matkalla kohti testiryhmien puolueetonta joukkoa! Odotammekin innolla heidän kommenttejaan.