Hetki -uutuudet syksy 2017

Syksyn ja arjen energisyys ja värikkyys tekevät tästä vuodenajasta mukaansatempaavaa ja siksi olemmekin innoissamme voidessamme tarjota teille mukaan temmattavat Hetki -uutuudet! Salaattiemme ansiosta jää sinulle aikaa kaikkein tärkeimmille asioille hyvinvoinnista ja piristävistä mauista tinkimättä.

Tällä hetkellä sekä vegaaninen että meksikolainen ruoka kasvattavat suosiotaan, ja näiden teemojen ympärille syntyivät Meksikolainen kanasalaatti sekä vegaaninen Härkis® Tex-Mex. Liha-Cheddarwrapissä taas yhdistyvät wrap ja salaatti: tämä on herkullinen vaihtoehto voileipä ja salaattiyhdistelmälle.

Tutustu uutuuksiin joko suoraan maistelemalla tai ota hieman esimakua alla olevista tuoteinfoista.

Meksikolainen kanasalaatti 240 g

 

Lounashetki_meksikolainenkana

Kanasalaatissa maistuu herkullinen ananassalsa, soijapavut, maissi ja tacomaustettu broileri. Kaiken kruunaa tuore limelohko ja uusi Meksikolainen kastike! Salaattipohjana romano- ja jäävuorisalaatti.

Härkis® Tex-Mex 230 g

 

Lounashetki_harkis_texmex

Vegaaninen uutuus!
Proteiinipitoinen Härkis® ja mustapapu saa potkua ananassalsasta ja Chipotlekastikkeesta. Salaattipohjana on romano- ja jäävuorisalaatti.

Liha-Cheddarwrap 235 g

 

Lounashetki_lihacheddar

Pieni lounas tai ruokaisa välipala, jossa yhdistyy salaatti ja wrap. Annokseen kuuluu kolme maukasta Liha-Cheddarwrap suupalaa, salaattipohja, kurkkua ja kirsikkatomaattia. Liha-Cheddarwrapit ovat parhaimmillaan lämmitettynä! Salaatissa on Thousand Island -kastike.

Hetki Perhesalaatti Välimeren Tonnikala 850 g

 

Fresh_Perhesalaatti_tonnikala

Hetki Perhesalaateista riittää syötävää isommallekin porukalle!
Jäävuori-, friseesalaattipedillä on tonnikalaa, kurkkua, paprikaa, punasipulia ja oliiveja! Maukas Tillivinegrettekastike on pakattu erikseen mukaan.

”On the go”- Linssi-Kvinoasalaatti 180 g

Linssikvinoa

Linssi-kvinoan proteiinit tulevat papumixistä ja salaattijuustosta ja hyvät rasvat rypsiöljystä. Lisämakua ja väriä tuo paprika ja kalamataoliivit! Syö sellaisenaan tai lisukkeena!

”On the go”- Kinkku-Pekonisalaatti 180 g

Kinkkupekoni

Perinteiseen makuun herkullinen pastamajoneesisalaattivälipala kinkulla ja pekonilla! Lisämakua salaattiin antaa kurkku, paprika ja chili-paprikamauste.