Tuoresalaattien valikoima kauppojen hyllyillä kasvaa

Fresh Servant Oy lanseeraa mittavan salaattivalikoiman kevään aikana

Pohjanmaalla sijaitseva tuoresalaattivalmistaja Fresh Servant Oy laajentaa tuoreiden valmissalaattien tarjontaa kauppojen hyllyllä. Hetki-brändistään tunnettu yritys tuo kevään ja kesän aikana mittavan määrän uusia valmissalaattituotteita kuluttajien saataville. Hetki-tuotteista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Christoffer Frantztoteaa, että yritys haluaa ketterästi reagoida kuluttajien ostokäyttäytymiseen sekä makumieltymysten muutoksiin.

– Viime vuonna teettämämme kuluttajatutkimuksen mukaan miehet ovat entistä mittavampi tuoreiden valmissalaattien käyttäjäryhmä. Veimme tiedon käytäntöön ja tämän pohjalta lanseerasimme helmikuun aikana Lounas-Hetki tuotteena Salamisalaatin, Frantz valaisee yrityksen ketterän tuotesuunnittelun periaatteita.

Kevään aikana yritys jatkaa Lounas Hetki –valikoiman laajentamista muun muassa kasviksista koostuvalla Tapas-salaatilla sekä kotimaisella broiler-salaatilla. Kesän kynnyksellä Fresh Servant tarjoaa grillikauteen helppoja ja tuoreita vaihtoehtoja, joiden koostumus myötäilee kuluttajien makumieltymyksiä.

–  Grillisarjassamme kuluttajat voivat valita Afrikkalaisen salaatin, Parsakaali-pekoni-salaatin, Teksasilaisen salsa -salaatin tai Meksikolaisen salaatin. Suomalaiset käyttävät jo arkisessa ruoanlaitossaan kansainvälisiä makuja ja halusimme uutuuksilla tukea uusien makujen pääsyä suomalaisiin pöytiin, Frantz toteaa.

Grillauskauteen saadaan valikoimaan mukaan myös salaattisekoituspusseina Meksikolainen salaattisekoitus sekä raikas kesäsalaattisekoitus.

 

Suomalaiset haluavat helppoutta ruoanlaittoon

Fresh Servantin toimitusjohtaja Sami Haapasalmi sanoo, että suomalaiset haluavat syödä terveellisesti mutta arkiruoan tekemiseen ei saisi kulua liikaa aikaa.

– Me Freshillä pyrimme ajankohtaisella tarjoomalla auttamaan kuluttajaa nauttimaan ainakin suositusten mukainen 500g tuoreita kasviksia päivän aikana. Se, että tuoreet raaka-aineet on valmiiksi pesty, pilkottu ja annosteltu sopiviin annoskokoihin vaikkapa salaattisekoituksiksi, auttaa arjessa merkittävästi, Haapasalmi painottaa.

Franzin mukaan ruokailussa halutaan terveellisyyden lisäksi myös herkuttelua.

– Isoimmalle osalle meistä ruokailu on monien aistien nautinto eikä pieni herkuttelu arjessakaan ole pahitteeksi. Kevään aikana tuomme tähän kategoriaan Pikku Hetki –tuotteina Hedelmäsalaatin, Valmiit ananaspalat sekä Melonisekoituksen, joissa kaikissa on mukana annokseen lisättävä kinuskikastike, Frantz sanoo.

 

 

Lisätiedot:

Christoffer Frantz, tuoteryhmäpäällikkö

Puh. 040 737 0190

christoffer.frantz@freshservant.fi

 

Sami Haapasalmi, toimitusjohtaja

sami.haapasalmi@freshservant.fi

Puh. 044 781 2430

 

http://www.hetkessa.fi

 

Fresh Servant Oy

Fresh Servant Oy Ab on tuoreisiin vihanneksiin ja hedelmiin erikoistunut perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1995 ja jonka toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Pedersöressä ja Mustasaaressa. Yritys on markkinajohtaja tuoreiden lounassalaattien ja kuluttajille valmiiksi pakattujen hedelmien ja vihannesten tuotejalostuksessa. Fresh Servantin brändejä ovat Hetki-salaatit sekä Salaattimestari. Fresh Servant Oy työllistää n. 200 alansa ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli n. 37 M€.

Lisätietoja www.fresh.fi