Syksyn uutuudet

Syksy on täynnä uusia Hetkiä! Hetki perhe kasvaa kuudella värikkäällä uutuustuotteella. Valitse syksyn viilentyessä lämmitettävä LounasHetki tai nappaa kiireessä mukaan ”on the go” välipala.

LounasHetki-salaatteihin on tullut uutena ominaisuutena lihakomponenttien lämmitettävyys. Kaikkien LounasHetki-salaattien lihakomponentit on nyt mahdollista lämmittää mikrossa alustallaan, ennen salaatin nauttimista. Tarkemmat lämmitysohjeet löytyvät pakkauksista niissä tuotteissa, joille suosittelemme lämmitämistä tuotteen herkullisuuden lisäämiseksi.

Seuraavat tuotteet on tuotu markkinoille syyskuussa 2016

Soija-Mustapapusalaatti 265 g

Vegaaninen salaattiateria! Salaatissa on salaattipohjan päällä proteiininlähteenä soijasuikaleita ja mustapapuja. Lisäksi annoksessa maistuu paprika ja rucola. Makua ja potkua salaattiin tuo Chipotlekastike. Voit lämmittää soijasuikaleet ja mustapavut ennen salaatin nauttimista, lämmitysohje pakkauksessa! Salaatin mukana tulee haarukka.

Kana-Nuudelisalaatti 290 g

Aitoja Aasian makuja sisältävä ruokaisa salaatti, jossa yhdistyy nuudelit ja tuoresalaatti! Salaatissa on mm. seesami-limemaustettuja nuudeleita, broileria, rucolaa ja limelohko. Kastikkeena salaatissa on SweetChili-kastike. Salaatin mukana tulee haarukka.

Meksikolainen Tortilla-Ateria 275 g

Meksikolaistyylinen salaatti tortillalettujen kera! Pakkaus sisältää 4kpl tortillalettuja sekä niiden täytteeksi sopivaa salaattia, tacomaustettua naudan jauhelihaa, cheddarjuustoa, jalapenoviipaleita sekä punasipulia. Salaatissa on raikas jogurttikastike. Täytä, kääri ja nauti, ohje pakkauksessa! Salaatin mukana tulee haarukka.

Uudet Hetki ”on the go” -salaatit ovat vauhdikkaaseen menoon soveltuvia, helposti ja nopeasti syötäviä salaatteja. ”On the go” -salaatit ovat erinomaisia välipaloja tai pieniä aterioita.

Risoni 200 g

Hetki Risoni on modernimpi pastasalaatti ilman majoneesia! Salaatti sisältää pastanjyvien lisäksi mm. paprikaa, Kalamata-oliiveja ja salaattijuustoa. Hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy ja proteiininlähteenä toimivat soijapavut ja salaattijuusto. Yhdessä annoksessa on 19g proteiinia! Salaatin mukana tulee haarukka.

Couscous 185 g

Hetki Couscous on ensimmäinen couscous-salaattiateria Suomessa! Salaatti sisältää couscousin lisäksi mm. paprikaa, kesäkurpitsakuutioita, punasipulia ja oliiveja. Hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy ja proteiinilähteenä toimii tonnikala. Yhdessä annoksessa on proteiinia yli 17g! Salaatin mukana tulee haarukka.

Vehnäjyvä 170 g

Hetki Vehnäjyvä on vegaaninen salaattiannos! Salaatissa on vehnäjyvien lisäksi mm. porkkanaa, kaalta ja punakaalta raasteena. Hyviä rasvoja salaattiin tuo rypsiöljy ja makua mm. grilli- ja chilimauste. Salaatin mukana tulee haarukka.

Hetki Perhesalaateista riittää syötävää isommallekin porukalle! Yhdestä Perhesalaatista saa kokonaisen aterian 3-4 hengelle, ja ne ovatkin erinomainen ratkaisu kiireiseen arkeen. Näyttävät Perhesalaatit toimivat hyvin myös vierastarjottavina esimerkisi viikonlopun illanistujaisissa tai perhejuhlissa. Kaikissa Perhesalaateissa on mukana kastike.

Kana-Tortilla 850 g

Perhesalaattisarjamme Kana-Tortilla on meksikolaistyylinen salaatti tortillalettujen kera! Salaattiin kuuluu 4kpl isoja vehnätortilloja, sekä niiden täytteeksi sopivaa salaattia, broileria, kurkkua ja punasipulia. Lisäksi salaatin mukaan tulee erikseen pakatut Avocadosalsa ja Chilimajoneesi.

Savulohi 850 g

Perhesalaattisarjamme Savulohisalaatti on raikkaan merellinen salaatti! Salaatin mukana tulee erikseen pakattu Tillivinegrettekastike.

Käy tutustumassa kaikkiin LounasHetki-uutuuksiin tästä www.hetkessa.fi/tuotteet