Lämmitettävät testissä

Freshin uusia lämmitettäviä LounasHetkiä lähetettiin testattaviksi ympäri Suomea. Kokosimme Blogiin kaikkien testaajien kommentit kuvalla varustettuina. Saammeko esitellä The Testaajat: Tuukka, Miika, Daniel ja Jenna! 😉

Tuukka ”Mopopoika” testasi Meksikolaista Tortilla -ateriaa

meksikolainentortillaateria_tuukka

Mopokortti lämmittää takataskussa ja sydän sykkii salibandylle! Koulun jälkeen otetaan suunta urheilutalolle ja syömään jotain kevyttä ennen treeniä.

”Valmentajat on painottaneet ruoan tärkeyttä. Ollaan istuttu koko joukkueen ja vanhempien kanssa kuuntelemassa luentoa aiheesta. Meillä on monet harkat viikossa, että eiköhän me kuluteta ihan kivasti. Tortilla-ateria oli tosi hyvää, eikä siitä tullu ähkyä. Tuun usein koulusta suoraa treeneihin, joten tää on aika hyvä ja kevyt vaihtoehto ruoaks.”

Miika ”Salaattipoika” testasi  Soija-Mustapapusalaattia

soijamustapapusalaatti_miika

Miika sai testattavakseen kaksi lämmitettävää salaattia. Ensimmäisenä päivänä veijari ehti ilmeisesti syödä salaatin ennen kuvausta ;). Soija-Mustapapusalaattin kanssa oltiin viisaampia ja täydessä valmiudessa kameran kanssa.

”Kiireisen työpäivän keskelle salaattilounas sopi hyvin. Ennakkoajatukseni, että salaatti on kevyttä ja terveellistä mutta siitä ei lähde nälkä, osoittautui myytiksi. LounasHetken Soija-Mustapapusalaatti oli ruokaisa ja maukas! Lämmitettävät soijasuikaleet ja mustapavut toivat oman lisänsä salaattiin, samoin barbecue-tyyppinen kastike sopi hyvin kokonaisuuteen. Äänestän jatkoon!”

Daniel ”Vannoutunut lihansyöjä” otti myös testattavakseen Soija-Mustapapusalaatin.

soijamustapapusalaatti_daniel

VEGE-salaatti vietiin varta vasten lihansyöjälle, joka tuskin oma-aloitteisesti valitsisi hyllystä juuri tätä tuotetta. Tavoitteena oli rikkoa myytti, että VEGE -vaihtoehto olisi suunnattu vain pienelle ryhmälle.

”Mitä nämä pitkulat olikaan? 🙂 Ne maistuvat ihan hyviltä. Puolisolle vinkki, että voisin syödä myös papuja tästä lähtien! En ole tottunut rucolaan, joten ne olivat aika voimakkaan makuisia. Ehkä niitä voisi olla vähän vähemmän? Olen positiivisesti yllättynyt! Lihasta en luovu, mutta olen avoimempi näille vaihtoehdoille.”

Jenna ”Salaattityttö” sai testattavakseen Liha- Tacosalaatin

lihatacosalaatti_jenna

Meksikolaistyylinen salaatti sai hyvää palautetta. Sinulle, Jenna, olisimme voineet lähettää sombreron mukaan!  Ehkäpä seuraavalla kerralla. 😉

”Lämmitettävä LounasHetki-salaatti sopi täydellisesti päivääni kiireisen
työpäivän keskellä. Lämmitettävä osa hetkeksi mikroon ja kipataan salaatin
joukkoon. Helppoa ja nopeaa! Liha-Tacosalaatti toi vaihtelua
evässalaatteihini omalla maullaan ja oli mukavaa saada salaattiin mukaan
jotain lämmintäkin. Salaatti oli juuri sopivan kokoinen lounaalle: ei liian
täyttävä, mutta auttoi kuitenkin jaksamaan loppupäivän. Tykkään! Mitähän
sitä Hetki salaateista seuraavaksi maistaisi..?”

Fresh kiittää The Testaajia!