Kesän 2016 uudet Hetki-tuotteet

LounasHetki-sarjaan uudistetut pakkaukset ja kaksi uutta salaattiateriaa! Uudistetuissa pakkauksissa on rasian ympäri kiertävä fullwrap-etiketti, jonka ansiosta Hetki-tuotteet on entistä helpompi löytää kaupan hyllystä. Myös eri tuotevariantit on nyt helpompi erottaa toisistaan.

 

 

Katkarapu-Nuudelisalaatti 270g   

Täyttävä uudentyyppinen salaatti, jossa on yhdistetty nuudelit ja tuoresalaatti! Salaatissa on seesami-soijamaustetun munanuudelin ja salaattipohjan päällä mm. chilimarinoituja katkarapuja ja peppadoro-minipaprikoita. Salaatissa on White Balsamico -kastike. Salaattipohjaan kuuluu jäävuori-, jää- ja friseesalaattia.

 

 

Pita-Kanakebabateria 255g

Täyttävä lämmin ateria! Salaatti sisältää erikseen pakatun pitaleivän lisäksi salaattipohjan, maustettua halal kanakebabia, cheddarjuustoa, kurkkua ja rucolaa. Aterian kruunaa maukas Coleslaw-kastike. Salaattipohjaan kuuluu jäävuori-, jää- ja friseesalaattia.

Kokeile lämmittää pitaleipä ja kanakebab ennen leivän täyttämistä ja aterian nauttimista, lämmitysohje pakkauksessa!

 

SalaattiHetki-sarjaan pikkelöidyt salaatit! Pikkelöidyt salaatit ovat maukkaita lisukesalaatteja, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi grilliruoan kanssa nautittaviksi, leivän päälle tai hotdogin väliin. Pikkelöinnin ansiosta salaattimme ovat pirskahtelevan hapokkaan makuisia!

 

SalaattiHetki Pikkelöity Kesäkurpitsa 200g

Pikkelöity kesäkurpitsasalaatti on moderni grillisalaatti! Salaatissa maistuu kesäkurpitsan lisäksi mm. punasipuli, tilli ja mustapippuri.

 

 

SalaattiHetki Pikkelöity Kaali 200g

sitruunamehua.Pikkelöity kaalisalaatti on erityisesti lihan ja makkaran kaveriksi sopiva! Salaatissa on kaalen lisäksi mm. valkosipulia ja

 

SalaattiHetki Pikkelöity Kurkku 200g

 

Pikkelöity kurkkusalaatti on kesäkeittiön perinteinen herkku! Salaatissa maistuu kurkun lisäksi mm. sipuli, tilli ja sinapinsiemen.

 

Tutustu tarkemmin uutuuksiimme ja muihin Hetki-tuotteisiin täältä!